Kirjoitusharjoitus #7

Uuden vuoden perinteisiin kuuluvat monella uudenvuoden lupaukset. Itse olen jo vuosia päättänyt olla lupaamatta mitään, mutta tavoitteita asetan. En siis lupaa olla syömättä karkkia, mutta tavoittelen herkutonta vuotta. En lupaa kirjoittaa kirjaa, mutta tavoittelen, että saisin kirjan käsikirjoituksen vihdoinkin sellaiseen kuntoon, että uskallan laittaa sen tarjolle kustantamoille.

Palkkatyössäni teetän tiimilläni neljän kuukauden välein harjoituksen, jossa pyydän heitä kirjoittamaan kolme twiittiä tulevaisuuteen. Mitä he tänään niitä twiittejä kirjoittaessaan kuvittelevat, että voisivat twiitata neljän kuukauden kuluttua? Miten työprojektit ovat menneet? Mitä muutoksia tiimissä tai heidän omassa elämässään on mahdollisesti tapahtunut? Ajatuksena on yksinkertaisesti motivoida tiimiläisiä keskittymään tulevaan neljään kuukauteen ja luomaan omia tavoitteitaan.

Päivän kirjoitusharjoitus

Twitterin alkuaikoina twiittien merkkimäärä oli rajoitettu muistaakseni 140 merkkiin. Nykyään merkkimäärä on jo kasvatettu. Haastan Sinut kirjoittamaan vähintään kolme tiivistä twiittiä tulevasta kirjoittajan vuodestasi. Käytä maksimissaan 140 merkkiä.

Tässä minun ensimmäinen twiittini.

Kerro ja kommentoi, oliko helppoa tiivistää kirjoittajan vuotesi näin pieneen merkkimäärään.

Olethan jo löytänyt Instagram tilini? Jos et, tervetuloa seuraamaan kirjoittajan matkaani kuvien kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top